AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda hazine görmek

Kahve falında mezarda hazine görmek

Kahve falında mezarda hazine görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında mezarda hazine gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında mezarda hazine görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kazancını artıracağına alamet eder.

Kahve falında mezarda hazine aramak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda hazine bulmak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sevineceğine işarettir.

Kahve falında hazine sandığı görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın hazine görmek imkânsızlıklarının biteceğine, hakkını savunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde hazine bulmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Kahve falında altın ve hazine görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir