AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazine çıkarmak

Kahve falında hazine çıkarmak

Kahve falında hazine çıkarmak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, iyi bir kariyer edineceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hazine çıkarmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili seçeneklerinizi dikkatle gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında hazine çıkarmak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında denizden hazine çıkarmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan hazine çıkarmak fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hazine altın görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet eder.

Kahve falında hazine kazmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde hazine bulmak variyet sahibi olacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hazinenin yerini görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir