AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta hazine aramak

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak dertlerinin dermanına kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, aile hayatının bozulacağına, iyi geçineceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Kahve falında mezarda hazine aramak eşi ile arasının açılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazine aradığını görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde hazine aramak mülk sahibi olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında hazine aramak kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda hazine görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda hazine bulmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hazine görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir