AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın hazine bulmak

Kahve falında altın hazine bulmak

Kahve falında altın hazine bulmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, alın terinin karşılığını alacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında altın hazine bulmak gördüyseniz:

  • Kime ne kadar güvenebileceğinizi anlayacağınız zaman dilimindesiniz.

Kahve falında altın hazine bulmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak altında hazine bulmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında hazine bulmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde hazine bulmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında hazine para bulmak yeteneklerini geliştirmeye, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde hazine bulmak yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda hazine bulmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hazine sandığı bulmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hatalarını fark edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir