AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden hazine çıkarmak

Kahve falında denizden hazine çıkarmak

Kahve falında denizden hazine çıkarmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında denizden hazine çıkarmak gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında denizden hazine çıkarmak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında hazine çıkarmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan hazine çıkarmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde hazine bulmak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında denizde hazine aramak bazı konularda konuşulacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde hazine görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına yorulur.

Kahve falında hazine saklamak ufkunun açılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hazine aradığını görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir