AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan altın çıkarmak

Kahve falında topraktan altın çıkarmak

Kahve falında topraktan altın çıkarmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında topraktan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Başkaları onay vermiyor diye, kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında toprak altından patates çıkarmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağın altından para çıkarmak verilen kararların geri çekileceğine, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak altından insan çıkarmak endişe ettiği işlerin son bulacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine inanılır.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağın altından altın çıkarmak güvensizliğini yeneceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan altın yüzük çıkarmak rahat yüzü göreceğine, insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan altın çıkarmak kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulur.

Kahve falında toprağın altından insan çıkarmak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir