AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu ceviz toplamak

Kahve falında kabuklu ceviz toplamak

Kahve falında kabuklu ceviz toplamak kem gözlere gelineceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, hoş olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınız konusunda daha rahat hissetmenizi sağlamak için, evle ilgili bazı konuların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kabuklu ceviz toplamak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş ceviz kabuğu görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz yemek kendisine ev alacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kuru kabuklu ceviz görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Kahve falında kabuklu ceviz görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir