AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoldan ceviz toplamak

Kahve falında yoldan ceviz toplamak

Kahve falında yoldan ceviz toplamak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yoldan ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olayların farklı ya da yanlış taraflarına odaklı olabilirler.

Kahve falında yoldan ceviz toplamak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolda ceviz toplamak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ceviz topladığını görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ceviz ağacından ceviz toplamak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine rivayet eder.

Kahve falında ceviz ve fındık toplamak sosyal hayatını da askıya alacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz topladığını görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan ceviz toplamak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kabuklu ceviz toplamak zor zamanların biteceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir