AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz toplamak

Kahve falında ceviz toplamak

Kahve falında ceviz toplamak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Kahve falında denizden ceviz toplamak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, her zaman çok üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan ceviz toplamak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri ceviz toplamak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sudan ceviz toplamak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine inanılır.

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden kuru ceviz toplamak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze ceviz toplamak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz toplamak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, düşmanlarla beraber oturmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir