AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraklı patates görmek

Kahve falında topraklı patates görmek

Kahve falında topraklı patates görmek kötü günlerin geride kalacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraklı patates gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek kördüğüm haline gelmiş olayları biraz olsun çözebilirsiniz.

Kahve falında topraktan patates çıkartmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprakta patates görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan patates almak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında toprağa patates gömmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine delalettir.

Kahve falında topraktan patates çıkardığını görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında patates topraktan çıkarmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında patatesi topraktan çıkarmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına inanılır.

Kahve falında toprak altında patates görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir