AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraklı mezar görmek

Kahve falında topraklı mezar görmek

Kahve falında topraklı mezar görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yeni fırsatlar sunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraklı mezar gördüyseniz:

  • Duygularınıza güvenebilirsiniz.

Kahve falında mezardan toprak yemek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlık toprağı görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Kahve falında mezar toprağı öpmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalettir.

Kahve falında mezardan toprak almak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar toprağı görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında mezar toprağı ellemek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında mezardan toprak aldığını görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir