Kahve falında mezar toprağı görmek

Kahve falında mezar toprağı görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında mezar toprağı gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında mezar toprağına dokunmak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan toprak almak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında topraklı mezar görmek günah işlemeyi terk edeceğine, arif kimselerden sayılacağına işarettir.

Kahve falında mezar toprağını düzeltmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan toprak aldığını görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar toprağı ellemek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hem ün sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında mezara toprak attığını görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, çirkin bir iş yapmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top