AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak üstünde namaz kılmak

Kahve falında toprak üstünde namaz kılmak

Kahve falında toprak üstünde namaz kılmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Özenli bir şekilde hedefinize doğru ilerleyebilir veya pozisyonunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında toprak üstünde namaz kılmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağın üstünde namaz kılmak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında kumun üstünde namaz kılmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında suyun üstünde namaz kılmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine tabir olunur.

Kahve falında taş üstünde namaz kılmak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde namaz kılmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet eder.

Kahve falında su üstünde namaz kılmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ateş üstünde namaz kılmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, patron koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir