AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın üstünde yürümek

Kahve falında toprağın üstünde yürümek

Kahve falında toprağın üstünde yürümek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işlerin de hafifleyeceğine, hakkını savunamayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında toprağın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında toprağın üstünde yürümek hayırlı günlerin geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde yürümek her anlamda feraha kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde yılan görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında toprak üstünde yatmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında toprak üstünde kaymak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında toprak üstünde kan görmek yüksek moralli olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde namaz kılmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında toprağın üstünde namaz kılmak hem dua alacağına, sadaka ya da zekat vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir