AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak üstünde yatmak

Kahve falında toprak üstünde yatmak

Kahve falında toprak üstünde yatmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Kahve falında toprak üstünde yatmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında toprağın üstünde yatmak hayattan elini eteğini çekeceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde yatmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde yatmak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında masanın üstünde yatmak maddi kolaylığa ulaşacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işarettir.

Kahve falında sobanın üstünde yatmak ekmeğin kesileceğine, yüksek bir makama geleceğine inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir