AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı suladığını görmek

Kahve falında toprağı suladığını görmek

Kahve falında toprağı suladığını görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, herhangi zarara uğramayacağına, halinin iyi olduğuna, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, verimli işlere gireceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağı suladığını gördüyseniz:

  • Ortaya koyması ya da yerine getirmesi zor görevler varsa, yanıltıcı sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında kuru toprak sulamak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş toprak sulamak yüksek mevkilere getirileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru toprağı sulamak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hortumla toprak sulamak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında toprağı sulamak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ekmek bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak sulamak zaaflarına kapılacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağı suladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek ekmek sulamak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir