AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı toprağı görmek

Kahve falında saksı toprağı görmek

Kahve falında saksı toprağı görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında saksı toprağı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında saksı içinde toprak görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, para sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Kahve falında toprak dolu saksı görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıya toprak koymak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda toprak görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işarettir.

Kahve falında toprak saksı görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında içi toprak dolu saksı görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıya toprak doldurmak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saksı toprağı görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir