AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağın kayması görmek

Kahve falında ayağın kayması görmek

Kahve falında ayağın kayması görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, rahat rahat yaşayacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında ayağın kayması gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyler için üzülmemeli, ne yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Kahve falında ayağın kayması görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kazancının bereketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kemikli et kaynatmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynına sarılmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynıyla evlenmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında şerbet kaynatmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, hayır işleri yapacağına alamet eder.

Kahve falında kahve kaynatmak hayırlı bir eşe, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında sütün kaynamasını görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vişne kaynatmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir