AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynayan yağ görmek

Kahve falında kaynayan yağ görmek

Kahve falında kaynayan yağ görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynayan yağ gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana alın.

Kahve falında kaynayan yağ görmek büyük bir işin sahibi olacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yağ kaynatmak hayat standartlarının yüksek olacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında kaynamış bulgur görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, her gün daha fazla dolacağına alamet eder.

Kahve falında kaynını görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kaynımı görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek süt kaynatmak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın kaymasını görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynatılmış patates görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir