AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynına aşık olmak

Kahve falında kaynına aşık olmak

Kahve falında kaynına aşık olmak şansının artacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kolaylığa kavuşacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynına aşık olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde aniden itibarınız artabilir.

Kahve falında kaynına aşık olmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, lüks şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bal kaynatmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynamış yumurta görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında kemik kaynatmak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynayan yumurta görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine yorulur.

Kahve falında tencerede su kaynatmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına yorulur.

Kahve falında kaynatılmış süt görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak su kaynatmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir