AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kaynatmak

Kahve falında altın kaynatmak

Kahve falında altın kaynatmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işaret eder.

Kahve falında altın kaynatmak gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında altın kaynatmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında toprak kayması altında kalmak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kaynan görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine işarettir.

Kahve falında tencere kaynatmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütü kaynatırken görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yağ kaynatmak suç işleyeceğine, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Kahve falında incir kaynatmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ocakta kaynayan su görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir