AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak basmak

Kahve falında toprak basmak

Kahve falında toprak basmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, kazancın katlanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında toprak basmak gördüyseniz:

  • Size yapılan önerileri iyice düşünüp, süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında ıslak toprağa basmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında yalınayak toprağa basmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı toprağa basmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa yalın ayak basmak hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa basmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak basmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını toprağa basmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir