AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını toprağa basmak

Kahve falında ayağını toprağa basmak

Kahve falında ayağını toprağa basmak işinin gücünün de hep rast gideceğine, umutsuz olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağını toprağa basmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında toprağa yalın ayak basmak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını toprağa basmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, başarılarını arttıracağına işaret eder.

Kahve falında yalınayak toprağa basmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet eder.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı toprağa basmak sevdikleri ile birlikte olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa basmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak toprağa basmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak basmak iyileşeceğine, toparlanacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir