AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa basmak

Kahve falında toprağa basmak

Kahve falında toprağa basmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, o masumların bedduasını alacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa basmak gördüyseniz:

  • Belli konularda uyarıları göz ardı ediyor veya sinyalleri görmezden geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında ıslak toprağa basmak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağını toprağa basmak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak basmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı toprağa basmak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa basmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında yalınayak toprağa basmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa yalın ayak basmak hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir