AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumuşak toprağa basmak

Kahve falında yumuşak toprağa basmak

Kahve falında yumuşak toprağa basmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız detaylandırılmış değişiklikler hayatınızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumuşak toprakta yürümek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yumuşak toprak görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalettir.

Kahve falında yumuşak hamur görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, birçok dertle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında yumuşak kavun görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine inanılır.

Kahve falında yumuşak el tutmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumuşak ekmek görmek sıkıntılarını atacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumuşak şeker görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir