AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa yumurta görmek

Kahve falında toprağa yumurta görmek

Kahve falında toprağa yumurta görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yapılan planların alt üst olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa yumurta gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Kahve falında toprak altında yumurta görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprakta yumurta görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan yumurta çıkarmak fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan yumurta toplamak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak alamet eder.

Kahve falında toprağın altında yumurta görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa gömülü yumurta görmek iyi ruh halinin bozulacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan yumurta çıkardığını görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, sermaye elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir