AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını yıkadığını görmek

Kahve falında babasını yıkadığını görmek

Kahve falında babasını yıkadığını görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Kahve falında babasını yıkadığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal gerilimler yaratabilir.

Kahve falında babasının ölüsünü yıkamak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına inanılır.

Kahve falında babasını yıkamak aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını yıkamak başarısının düşeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı yıkamak geçim sıkıntısına düşeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını yıkadığını görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , bol kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında ölen babasını yıkamak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir