AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı yıkamak

Kahve falında ölmüş babayı yıkamak

Kahve falında ölmüş babayı yıkamak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı yıkamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde kişilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında babanı yıkamak hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, dünya malı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında babasını yıkamak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında baba yıkamak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı yıkamak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, düşmanlarımızı alt etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında babasını yıkadığını görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babasını yıkadığını görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir