AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını yıkamak

Kahve falında babasını yıkamak

Kahve falında babasını yıkamak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında babasını yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara çözüm ararken fikirler ardı ardına gelebilir.

Kahve falında ölmüş babayı yıkamak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işaret eder.

Kahve falında babasının ölüsünü yıkamak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babasını yıkamak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına yorulur.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında babanı yıkamak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babasını yıkamak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işarettir.

Kahve falında baba yıkamak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir