AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babasını yıkamak

Kahve falında ölen babasını yıkamak

Kahve falında ölen babasını yıkamak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine yorulur.

Kahve falında ölen babasını yıkamak gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında baba yıkamak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını yıkamak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında babasını yıkadığını görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında babayı yıkamak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanı yıkamak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı yıkamak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, istediği noktalara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının ölüsünü yıkamak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir