AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın cenazesini yıkamak

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak ün sahibi olacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz.

Kahve falında babanın cenazesini yıkamak istediği makama geleceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına inanılır.

Kahve falında kendi cenazesini yıkamak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın cenaze yıkamak işlerin de hafifleyeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek cenazesi yıkamak acılarını ve kederlerini içine atacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze yıkamak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin cenaze yıkadığını görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze yıkadığını görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Kahve falında kadın cenazesi yıkamak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir