AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Gök cisimleri size olumlu etkiler yapıyorlar.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak tüm kederinin uçup gideceğine, aralarından su sızmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet eder.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kazıp çıkarmak kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, işinin başından ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak kazıp altın bulmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak kazıp para bulmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir