AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, esenliğe kavuşulacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Kahve falında toprak kazıp altın bulmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet eder.

Kahve falında toprak kazıp para bulmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kazı yapıp altın bulmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine yorulur.

Kahve falında yeri kazıp para bulmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kuyu kazıp su bulmak manevi rahatlamaya erileceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir