AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazıp çıkarmak

Kahve falında kazıp çıkarmak

Kahve falında kazıp çıkarmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, büyük takdir toplanacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, şansının da açık olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kazıp çıkarmak gördüyseniz:

  • Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak gün günden daha da kötüye gideceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kazıp çıkarmak yüksek mertebeye geleceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında tarihi kazı yapmak kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kazı kazandan para çıktığını görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak kazıp para bulmak yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir