AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak gördüyseniz:

  • Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak şansının bir ömür yaver gideceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına yorulur.

Kahve falında kazıp çıkarmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüleri mezardan çıkarmak ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü mezarından çıkarmak dünya hayatından yana da razı geleceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında mezardaki ölüyü çıkarmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir