AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı işlemek

Kahve falında toprağı işlemek

Kahve falında toprağı işlemek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, onu cesaretlendireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında toprağı işlemek gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmaya zorlayan ya da kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında toprak işlemek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulur.

Kahve falında toprağı işlemek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seccade işlemek endişelerinin son bulacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında nakış işlemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına işaret eder.

Kahve falında dantel işlemek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında sınıfta ders işlemek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz dantel işlemek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gül işlemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir