AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade işlemek

Kahve falında seccade işlemek

Kahve falında seccade işlemek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çözümlere kavuşacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seccade işlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlerle uğraşabilir veya eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında seccade işlediğini görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seccade işlemek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ekin işlemek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yazma işlemek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ün yapmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün işlemek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, boş yere korku duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında havlu işlemek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet eder.

Kahve falında sınıfta ders işlemek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik işlemek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir