AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara toprak dökmek

Kahve falında mezara toprak dökmek

Kahve falında mezara toprak dökmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, her zaman haklının yanında olacağına işarettir.

Kahve falında mezara toprak dökmek gördüyseniz:

  • Özgür alan yaratmak için değişikliklere ihtiyacınız var.

Kahve falında mezara toprak dökmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Kahve falında bahçeye toprak dökmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında toprağa su dökmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa süt dökmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında toprak dökmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa su dökmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta su dökmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, dünyasının iyileşmesine delalet eder.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir