AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates gömmek

Kahve falında patates gömmek

Kahve falında patates gömmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında patates gömmek gördüyseniz:

  • İşyerinizde üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında patates gömmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında toprağa patates gömmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, kötü durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında insanı gömmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı toprağa gömmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kuşu gömmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine yorulur.

Kahve falında et gömmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanı toprağa gömmek ekmeğinin çoğalacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı öldürüp gömmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir