AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa mısır ekmek

Kahve falında toprağa mısır ekmek

Kahve falında toprağa mısır ekmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa mısır ekmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Kahve falında toprağa mısır ekmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak mısır ekmeği görmek başına türlü işler geleceğine, yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır ekmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır ekmeği vermek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalettir.

Kahve falında mısır ekmeği görmek maddi durumun düzeltileceğine, çaresizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır tohumu ekmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurtlu mısır ekmeği yemek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada mısır ekmek çalışıyorsa terfi alacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir