AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır ekmek

Kahve falında mısır ekmek

Kahve falında mısır ekmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, gülen yüzünün de solacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında mısır ekmek gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında mısır tohumu ekmek gereken sabrı göstereceğine, çıkış yolları bulacağına alamet eder.

Kahve falında mısır ekmeği vermek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sıcak mısır ekmeği görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, iyi anlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada mısır ekmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye mısır ekmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında mısır ekmeği almak maddi olarak ferahlık yaşanacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine alamet eder.

Kahve falında mısır ekmeği görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir