AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını ve ailesini görmek

Kahve falında babasını ve ailesini görmek

Kahve falında babasını ve ailesini görmek geleceğe dair planlar yapacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında babasını ve ailesini gördüyseniz:

  • Biraz daha akılcı olarak hakkınızı korumalısınız.

Kahve falında babasını ve ailesini görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne baba aile görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi aile içinde görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir aile görmek yüklü miktarda para kazanacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini ailenle görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini ailesiyle görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında aile ve akrabaları görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşımın ailesini görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir