AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile ve akrabaları görmek

Kahve falında aile ve akrabaları görmek

Kahve falında aile ve akrabaları görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, ticarette ilerleyeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında aile ve akrabaları gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Kahve falında aile ve akrabaları görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aile ve akraba görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında aile akraba görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dayının ailesini görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, onların güvenini sarsacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak aradığı çareleri bulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin ailesiyle tanışmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle aileni tanıştırmak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ailece arabaya binmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir