AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini ailenle görmek

Kahve falında sevdiğini ailenle görmek

Kahve falında sevdiğini ailenle görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, duygularının karşılıklı olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini ailenle gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar sizi rahatsız edebilir, uzaktaki bir tanıdığın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında sevdiğin insanın ailesiyle tanışmak net bir bakış açısı kazanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanın ailesini görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini ailenle görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın ailesini görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini ve ailesini görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızın ailesini görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin ailesini görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi ve ailesini görmek mevkie edineceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir