AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini ailesiyle görmek

Kahve falında sevgilisini ailesiyle görmek

Kahve falında sevgilisini ailesiyle görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çok hayırlı şeylere, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini ailesiyle gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilini ve ailesini görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin ailesi tarafından istenmemek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin ailesini görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin ailesini görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini ailenle tanıştırdığını görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi aile içinde görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi ve ailesini görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir