AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşımın ailesini görmek

Kahve falında erkek arkadaşımın ailesini görmek

Kahve falında erkek arkadaşımın ailesini görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, asık yüzlerin güleceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşımın ailesini gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak bazen de rahat geçeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, işiyle nam salacağına işaret eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşımın ailesini görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşın ailesini görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesini görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir