AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne baba aile görmek

Kahve falında anne baba aile görmek

Kahve falında anne baba aile görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, problemlere çözüm bulunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çaresiz kalacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba aile gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Kahve falında anne baba aile görmek isminden sıkça söz ettireceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalet eder.

Kahve falında babasını ve ailesini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında anne ve babanın mezarını görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı anneyi görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babasının barıştığını görmek işlerin de yolunda gideceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında anne babanın evlendiğini görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı kaybetmek işlerin başına geçeceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir