AnaSayfa / Genel / Kahve falında ismiyle seslenmek

Kahve falında ismiyle seslenmek

Kahve falında ismiyle seslenmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ismiyle seslenmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında birisine ismiyle seslenmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında birine ismiyle seslenmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Kahve falında ismiyle seslenmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında kocasına seslenmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşa seslenmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında halka seslenmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye seslenmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında oğluna seslenmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir