AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu iğne yutmak

Kahve falında toplu iğne yutmak

Kahve falında toplu iğne yutmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, böylece yüzünün güleceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında toplu iğne yutmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek siz dahil, herkese daha iyi gelebilir.

Kahve falında toplu iğne yutmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına tabir olunur.

Kahve falında toplu iğne vermek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına inanılır.

Kahve falında bir avuç toplu iğne görmek hayır dualarına nail olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, arkasından gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda toplu iğne görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu iğne yuttuğunu görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına işaret eder.

Kahve falında birine toplu iğne vermek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir