AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu iğne vermek

Kahve falında toplu iğne vermek

Kahve falında toplu iğne vermek başarıya ve zafere doymayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplu iğne vermek gördüyseniz:

  • Hayatınızı canlandırmak için yeni şeyler denemelisiniz.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında yerden toplu iğne topladığını görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne battığını görmek rahat yaşayacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli toplu iğneler görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkarmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, moralinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne atmak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret eder.

Kahve falında toplu iğne yemek işlerindeki bereketin kaçacağına, üzüleceğine, yıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir